Klaukkalan Talvimarkkinat 24.2.2013

Maanantai 25.2.2013 klo 12.39


Nurmijärven PerusSuomalaiset olivat jälleen kuntalaisten tavoitettavissa Klaukkalan Talvimarkkinoilla viime sunnuntaina. Paikalla oli Perussuomalaisten valtuutettuja ja luottamushenkilöitä koko päivän ajan. Kansanedustaja Jussi Niinistö vieraili myös teltalla keskustelemassa markkinaväen kanssa.

Me Perussuomalaiset pidämme tärkeänä näkyä myös vaalien välillä. Markkinatapahtumat ovat mainioita tilaisuuksia, joissa kuntalaiset pääsevät keskustelemaan paikallisten vaikuttajien kanssa. Talvimarkkinoilla saimme kuntalaisilta hyvää palautetta vietäväksi kuntaan. Erityisen huolestuneita oltiin Klaukkalan siisteydestä, joka tuli jo viime syksynä esille Klaukkalan syysmarkkinoilla. Pitkin taajamaa lojuu tyhjiä roskia, stumppeja ja kaljatölkkejä, eikä kukaan tunnu olevan niistä kiinnostunut, kuvaili eräskin pariskunta tilannetta. Lumien sulaessa se varsinainen saasta sitten paljastuukin. Pariskunta odottaakin kunnan toimenpiteitä siisteyden parantamiseksi Klaukkalassa.

Perussuomalaisia tullaan jatkossakin näkemään kunnan eri tapahtumissa. Kuntalaiset ovat meidät valinneet ja tehtävämme on olla selvillä heidän mielipiteistään ja tahtotilasta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini