Suomalainen sisukas nainen ja tinkimätön kuntapoliitikko. Juureni ovat tiukasti Nurmijärven maaperässä. Minulle on sydämen asia olla nurmijärveläisten puolella. Päätökseni perustuvat järkeen ja perusteltuihin tosiasioihin.

Koulutukseltani olen moniammatillinen osaaja ja hyödynnän päivittäisessä työssäni sairaanhoitajan ja järjestelmäasiantuntijan uralta karttuneita taitojani sekä opiskelen liiketalouden tradenomiksi. Haasteet ovat minulle suurinta herkkua ja mahdollisuus tuoda osaamiseni kuntalaisten käyttöön.

Työskentelen 14 tunnetun brändiyrityksen omistamassa osuuskunnassa hankintapäällikkönä. Päävastuualueitani ovat kiinteistönhallinta ja -huolto sekä sisälogistiikka. Vapaa-aikana minut saattaa tavata sairaanhoitajana ikäihmisten parissa.

Perheeseeni kuuluvat suomalaiseen järvimaisemaan hullaantunut ranskalainen puolisoni, neljä rakasta lasta ja kuusi lumoavaa lastenlasta sekä minua kaikessa tukeva oma äitini.

Arkeen ammennan voimaa pitkistä metsälenkeistä ja patikoinnista haastavissa maastoissa. Veden ja tulen äärellä rentoudun parhaiten. Erilaiset materiaalit taipuvat käsissäni koruiksi, astioiksi ja esineiksi.