Afrikka muuttaa Eurooppaan

Tiistai 5.6.2018 klo 1:32 - Maiju Tapiolinna


Itä-Euroopan maat eivät halua osallistua EU:n taakanjakoon pakolaisten vastaanottamisessa. Italiassa pelätään maan muuttuvan pakolaisleireiksi. Ranska, Sveitsi ja Itävalta ovat kiristäneet rajavalvontaansa. Unkariin ei edes kannata unelmoida. Rajat kiinni, Eurooppa eurooppalaisille, Suomi suomalaisille.

Nyt taistelemme pelkkiä lillukanvarsia vastaan ymmärtämättä sitä totuutta, ettei jatkuva some-raivo ja vihapuheet maahanmuutosta hyödytä ketään. Suurin ongelmamme ei ole Lähi-Idästä saapuvat turvapaikanhakijat.

Tällä hetkellä noin miljoona afrikkalaista suuntaa kohti Eurooppaa. He etsivät parempaa elämää ja työpaikkaa. Lähi vuosina tulijoiden määrä kasvaa kymmeniin miljooniin. Meillä ei ole vielä pienintäkään käsitystä siitä, kuinka mittavan ongelman kanssa tulemme olemaan tekemisissä.

Afrikan väestön on ennustettu kaksinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä, jolloin siellä asuu 2,5 miljardia ihmistä. Afrikassa on asukkaita jo nyt viisi kertaa enemmän kuin Euroopassa. Kymmenen vuoden kuluttua Afrikan väestön keski-ikä on 21 vuotta, kun taas eurooppalaisten on 45 vuotta.

Kaikki voima tulisi kohdistaa Afrikan nuorisotyöttömyyteen ja hallitsemattomaan väestönkasvuun, jos haluamme säilyttää Euroopan väestön sellaisena kuin se nyt on. Fertiili-ikäisten afrikkalaisten muuttaessa Eurooppaan tapahtuu vääjäämätön rotujen sekoittuminen, joka hiljalleen johtaa valkoisen rodun katoamiseen.

Avainsanat: #afrikka, #väestönkasvu #turvapaikanhakijat


Kommentit

7.6.2018 14:21  Heidi Lii

Jo maapallon kannalta olisi tärkeää väestönkasvun hillitseminen., ei pelkästään euroopan kannalta. Vaikka kuuostaa julmalta mutta miljardit pitäisi suunnata perhesuunnitteluun, ehkäisyyn, tiedottamiseen ja jopa aborttiklinikoihin.

20.7.2018 17:02  Sampo Laurikainen

Heh! Mehän olemme vaan valkoperseiksi muuntuneita tässä kylmässä ilmastossamme mutta esi-isämme ovat olleet mustia afrikkalaisia. Palataksemme siis alkujuurillemme! Mikä ihme tässä nyt on niin kauheaa! Kansat ovat aina vaeltaneet ja sekoittuneet ja siitä on tullut pelkästään hyvää kulttuuria ja terveitä lapsia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini