Missä on avoin keskustelu maahanmuuton ongelmista?

Maanantai 7.1.2019 - Maiju Tapiolinna


Maahanmuuton ongelmista on pystyttävä keskustelemaan avoimesti. Lakaisukulttuuri maton alle pois näkyvistä ei voi enää jatkua. Avoin ja asiallinen keskustelu puuttuu poliitikoilta turvapaikanhakijoiden korkeasta rikollisuudesta, maahanmuuttajien heikosta työllistymisestä, kotoutumisen epäonnistumisesta ja siitä, mitä kaikki tämä lysti maksaa veronmaksajille.

Meille tuli kolme vuotta sitten 32 500 turvapaikanhakijaa. Miten se tapahtui? Heille tehtiin Suomi houkuteltavaksi maaksi saapua. Isoin syyllinen tähän oli pääministeri Juha Sipilä, joka tarjosi kotinsa turvapaikanhakijoiden käyttöön. Sana levisi kuin kulovalkea ja rajat paukkuivat. Suomi on ihana ja suvaitsevainen maa. Tulkaa tänne ja kuluttakaa varallisuuttamme.

Turvapaikanhakijat ovat todellakin kuluttaneet kansalaisten veroeuroja ja silti halutaan työntää pää pensaaseen ja nähdä maahanmuutto ylevänä monikulttuurisena lahjana. Valtamedia on lyönyt vettä myllyyn ja aiheuttanut kansan jakautumista puolesta ja vastaan. Suomalaisten mitta alkaa olla täynnä. Kaupakeskuksissa roikkuu kotoutumatonta väkeä, jotka aiheuttavat kauppiaille asiakaskatoa, väkivaltaisia tilanteita ja jatkuvaa poliisin väliintuloa tarvitaan. Avoimesti ei uskalleta edes puhua siitä, miten valtaisia ongelmia maahanmuuttovoittoisten alueiden kouluissa on.

Ihmettelen edelleen, missä kuplassa osa ihmisistä asuu? Heille on edelleen tärkeää täyttää maa väellä, joka ei työllisty, jolla ei ole koulutusta ja joista useat syyllistyvät erilaisiin rikoksiin. Jopa meidän kulttuurimme halutaan vaihtaa tulijoiden kulttuuriin.

Suljen pois tästä kaikki ne asialliset maahanmuuttajat, jotka tekevät työtä Suomessa maksavat veronsa ja ovat omaksuneet maan tavat. He joutuvat kärsimään haittamaahanmuutosta ja heille lyödään väärä leima otsaan. Se on kohtuutonta heille.

Tulevat eduskuntavaalit ratkaisevat kohtalomme. Seuraava iso maahanmuuttoaalto on tulossa. Meillä ei ole siihen varaa. Nyt on uskalletteva puhua avoimesti ja lopetettava syyttely vihapuheesta ja rasismista.

Avainsanat: #maahanmuutto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini