KIITOS!

Nöyrin kiitokseni teille minuun luottaville äänestäjilleni 675 kertaa.

Teimme yhdessä huikean tuloksen.

Ollaan yhteyksissä!


Tehdään yhdessä saavutettavat sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut Keski-Uudellemaalle. Laadukkaasti toteutettavien palveluiden on tuettava asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia elämän eri tilanteissa.Työskennellessäni sairaanhoitajana olen nähnyt elämää sen ensimmäisestä parkaisusta viimeiseen hengenvetoon.

Päätökseni perustuvat järkeen, tosiasioihin ja inhimillisyyteen. Haluan olla helposti lähestyttävä toiminnan ihminen. Kannukseni on koeteltu kuntapolitiikassa, eivätkä hankalatkaan haasteet pelota. Talousosaaminen on hallussa, sillä hankinnat ja kilpailuttaminen ovat leipätyötäni.

Vaaliteemat


1 Rapsakka raha

Pipiä ei puhalleta pois unohtamalla asiakas jonoon. Lääkäriin on päästävä, kun kroppaan sattuu tai mieli on maassa. Hyvää ja halpaa ei ole. Vain ammattimaisella kilpailutuksella saadaan laatua.

2 Hädän hetkellä

Paloautot ja ambulanssit on pidettävä lähellä asukkaita. Oma pelastuslaitos luo turvallisuutta arkeen ja vapaa-ajalle. Nopeasti saapuva apu pelastaa ihmishenkiä ja omaisuutta.

3 Laatua vuosikertoihin

Omassa kodissa selviytymistä on tuettava kaikin keinoin. Omaishoitajien jaksamisesta ja taloudellisesta tuesta on huolehdittava. Laitoshoidossa olevien hyvinvointia ei saa laiminlyödä.