Suoneniskun päässä suomalaisuudesta

Keskiviikko 25.6.2014 klo 1.35


Valtaan on astunut Alexander Stubb sukelluskelloineen. Syytä onkin valita ajannäyttimeksi riittävän iso kellotaulu mittaamaan lopunajan alkua. On turha kuvitella, että Kokoomuspolitiikka jyllää maailman tappiin asti tai että ihmisten tyhmänä pidolle ei näkyisi loppua. Muutos on tulossa ja se on vain yhden äänestyksen päässä. Äänestyksen, joka voi olla lähempänä kuin kukaan voisi uskoa.

Hyvinvointi-pahoinvointi-Suomi on saanut uuden ritarin ja hänen alamaisensa. Joissain lehtikuvissa olin havaitsevinani karkeaa pettymystä sisäisistä valinnoista ja väkinäistä hymyä toiseksi parhaasta paikasta.

Tulevissa eduskuntavaaleissa tätä ei tulla Perussuomalaisten riveissä näkemään. On vain yksi lopputulos ja se on vaalivoitto hallituspuolueeksi. Ministereissä meillä tulee löytymään ja arvostustakin tullaan saamaan. Olemme voittaja-ainesta tulemme johtamaan maatamme uuteen nousuun. Pilkalliset huomautukset SMP:n ajoista voidaan haudata syvyyksiin. Me tulemme olemaan Suomen suurin vaikuttajapuolue, halusi sitä kukaan tai ei!

Perussuomalaisten aliarvostaminen lehdistössä tulee kulkemaan omaan katkeraan loppuunsa. Tulee päivä, jona keltainen lehdistö anelee haastatteluita ja janoaa EU-parlamentaarikkojen Suomi-yhteyksiä. Tuntemattomuus ei tule jatkumaan iäisyyteen ja sanan säilä ei viillä jatkumattomasti.

Perussuomalaisten ryhti ja tiukka asiaosaaminen tullaan arvostamaan huippuunsa. Populismia ei tulla näkemään negatiivisena latauksena, vaan se tulee olemaan yhtä kiinteä osa suomalaisuutta kuin kristinusko.  

Te tarvitsette meitä, me tarvitsemme teitä! Tämä on meidän julistuksemme suomalaisuudelle! Meidän suoneniskumme suomalaisuudelle!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini