Kynttilä palaa ranskalaisten uhrien muistolle!

Torstai 8.1.2015 klo 1:43 - Maiju Tapiolinna


Se , mitä tapahtui  Ranskassa,  voi tapahtua koska vain Suomessa. On pelkästään ajan kysymys, kun löysä maahanmuuttopolitiikka ajaa tehtävänsä ja saamme maistiaiset kansainvälisestä terrorismista kerman kera. Tarve täyttää pakolaiskiintiö kiiltävämmän kilven toivossa potkaisee vielä Suomi-neidon persauksille reippaalla maiharilla.

Pilakuvien takia Ranskassa tapettiin ainakin kaksitoista ihmistä! Pilakuvat maamme korkea-arvoisista valtiopäämiehistä ainoastaan naurattavat kansaa. Kukaan ei koe, että kuvilla loukataan kotia, uskontoa tai isänmaata, vaikka ne olisivatkin jonkun muun maan ja muun uskontokunnan edustajan aikaansaannoksia. Kukaan suomalainen ei  hyökkää ampumaan kuvien piirtäjiä tai niitä lehdissä julkaisseita toimittajia.

Vai hyökkääkö sittenkin? Mitä enemmän maahamme tuodaan kiintiöpakolaisia, sitä suuremmaksi riski kasvaa. Aitojen pakolaisten joukossa kulkee taitavia soluttautujia, joita iloiset kukkahattutätimme kilvan hyysäävät ja opastavat suomalaisen sosiaaliturvan käyttöön. Maatamme täytetään humanismin nimissä ja maahanmuuttokriittiset kivitetään.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini