Sosiaalisen median voima: Apua virtaa Klaukkalaan!

Tiistai 26.5.2015 klo 10:41 - Maiju Tapiolinna


Sosiaalisella medialla on mieletön voima! Maanantai iltana paloi Klaukkalassa viiden perheen rivitalokodit lähes maan tasalle. Perheet menettivät kaiken omaisuutensa. Klaukkalalainen Elina Saavalainen perusti pikaisesti Facebook ryhmän: Lahjoitukset Mäntysalossa kotinsa menettäneille ja jo muutamassa tunnissa ryhmään oli liittynyt lähes tuhat auttajaa!

Nurmijärven seurakuntaa voi myös kiittää nopeudesta, jolla tulipalon uhreille saatiin keräystili rahallista apua varten. Vain muutamia minuutteja soitostani kirkkoherra Ari Tuhkaselle ja diakoni Tero Konttiselle saatiin ryhmään tilinumero, jonne rahallinen apu voidaan toimittaa. Tilinumeroa on nyt jaettu aktiivisesti Facebook-käyttäjien omissa ryhmissä aina kunnan rajojen ulkopuolelle.

Viisi perhettä joutuu aloittamaan elämänsä tuhkasta täysin uudelleen. Asunnot ovat vakuutettuja ja toivottavasti kaikilla on ollut irtaimistovakuutukset kunnossa. Vakuutuksista huolimatta saadut korvaukset ovat vain osa todellisen irtaimiston arvosta. Korvaamattomia ovat ne kaikki muistot, jotka tuli tuhosi.

Pienikin apu lohduttaa näitä perheitä. Keräyksestä yli jäävät vaatteet yms. lahjoitetaan eteenpäin muille tarvitsijoille.

Nurmijärven seurakunnan diakoniarahaston kautta voit halutessasi antaa lahjan tulipalossa kotinsa menettäneille. OP FI89 5300 0320 0236 88. Laitathan viestikenttään tiedon: tulipalo diakoniarahasto.

Voimia ja jaksamista kotinsa menettäneille!

Avainsanat: #klaukkala #tulipalo #diakoniatyö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini