Meilläkin on unelma

Tiistai 28.7.2015 klo 19.13 - Maiju Tapiolinna


Olin pyhästi päättänyt, etten kommentoi Olli Immosen sanomisia tai mitään monikulttuurisuuteen liittyvää toistaiseksi, mutta nyt on jo vaikea pitää suutaan kiinni. Immosta en edelleenkään kritisoi puoleen tai toiseen. Siitä päättää aikanaan eduskuntaryhmä ja puolueen ylin johto.

Erkki Tuomiojaa sitäkin enemmän kritisoin! Hänen suvaitsevaisuutensa ylettyy yli kansakuntien, uskontojen ja ihonvärin, mutta hän ei suvaitse hallituspuoluetta nimeltä Perussuomalaiset. Hän Suomensa on sateenkaaren värinen, mutta ne värit eivät suvaitse sini-valkoista.

Meistä perussuomalaisista tehdään jatkuvasti rasisteja, vaikka olemme maahanmuuttokriittisiä. Kiintiöpakolaisuus, poliittisen turvapaikanhakijat ja työperäinen maahanmuutto sotketaan keskenään. Vaaditaan sananvapautta, joka sallitaan vain suvaitseville, mutta ei perussuomalaisille. Olen vahvasti sitä mieltä, että jokainen vastatkoon huudoistaan ja seisköön sanojensa takana, mutta älköön kukaan tehkö tämän perusteella yleistyksiä.

Valtavalla vauhdilla suvaitsevaiset saivat pystyyn mielenilmauksia ja ilmaiskonsertteja ympäri maata, jotta hallituspuolue saataisiin lynkattua ja kerrottua kansalle, miten ahdasmielisiä me perussuomalaiset olemme.

On tämä yhtä perkelettä olla yhteiskuntaamme demonisoiva uhka! Me olemme vähemmistöryhmä, joita ei kunnioiteta ja joiden mielipiteitä ei arvosteta, mutta meihin yleistetään vakavat maailmalla tapahtuneet väkivallanteot! Meitä kohtaan ollaan rasistisia ja kiihotetaan nousemaan meitä vastaan. Missä on suvaitsevaisuus? Kuka suojelee meitä? Meilläkin on unelma!

Avainsanat: #OlliImmonen, #suvaitsevuus, #hallituspuolue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini