"Avaimet käteen" - paketti

Maanantai 26.10.2015 klo 14:20 - Maiju Tapiolinna


Ei savua ilman tulta, ei bensaa liekkeihin! Media on saanut jälleen kerran "avaimet käteen" -paketin heitellä lokaa pitkin seiniä. Tässä jossain vaiheessa peräänkuulutin asioiden hoitamista seinien sisäpuolella. Miksi sitä ei osata? Olisiko nyt ollut kuppi kuumaa kaakaota, löylyt saunassa ja perusteellinen harjaus parempi vaihtoehto kuin erottaminen? Harmittaa niin vietävästi, kun kerta toisensa jälkeen löydämme itsemme otsikoista ainoastaan huonosti harkittujen tekojen vuoksi.

Vielä enemmän harmittaa ne kaikki jäsenkortin leikkaajat, jotka kuvittelevat ruohon olevan vihreämpää aidan takana ja päivän paistavan nukkuville. Kriisitilanteissa ei ensiksi juosta pakoon ja huudeta kovaa, mitä sylki suuhun tuo. Hälyytetään lisäapua paikalle ja ryhdytään pelastamaan välittömässä vaarassa olevia.

Seuraan surullisena tätä jäsenkorttien leikkauskampanjaa ja kaikkea vellovaa kohua sen ympärillä. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että hätiköidysti ei saada mitään hyvää aikaiseksi. Jos voisin, pysäyttäisin hetkeksi ajan, kirjoittaisin vuorosanat uusiksi ja kääntäisin kellot aikaan ennen ensimmäistä kohua. Siihen ei nykytekniikalla vielä pystytä, joten arvoisat perussuomalaiset uskokaa avoimin katsein tulevaisuuteen. Aikamme ei ole ohi!

Avainsanat: #Tynkkynen, #Soini , #harjaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini