Ikä on vain numeroita!

Keskiviikko 11.11.2015 klo 1.18 - Maiju Tapiolinna


Kaunis kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette muistaneet minua täyttäessäni puolivuosisataa. Tässä kohtaa pitäisi sanoa, että 25 vuotta ja pirun pitkä ja kuuma kesä, mutta... on tuo 50 vuotta ollut niin antoisaa aikaa, etten siitä päivääkään haluaisi vaihtaa pois, joitain ehkä hieman silotella.

Tasan kymmenen vuotta sitten syntymäpäivänäni iski valtaisa ikäkriisi. Olin jo 40, toinen jalka haudassa, ryppyinen ja vanha akka. Kyynelsilmin nieleskelin sitä tosiasiaa, että kävin viittäkymmentä. Sitä sitten kesti tasan vuoden ja seuraavan syntymäpäivän aamuna totesin olevani vasta 41.

Nyt ei ole ikäkriisistä tietoakaan. Ikä on numeroita, jotka voi asetella haluamaansa järjestykseen tai unohtaa kokonaan. Peilistä katsoo sama veijari kuin aina, isona, muttei aikuisena. Tuntuu, että edellisen vuosikymmenen taakka on pudonnut harteilta ja nyt mennään kohti suuria seikkailuja. Tyttären sanoja lainaten:" Eikös se 50 ole vähän niin kuin 30? Ihan mieletön juttu olla juuri tämän ikäinen! Hyvin mielin voin virnistellä lipuille Iron Maidenin ensi kesän keikalle!

Avainsanat: #syntymäpäivä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini