Husu Hussein: Kaikki Persut ja niiden äänestäjät/kannattajat ovat rasisteja.

Sunnuntai 21.7.2019 - Maiju Tapiolinna


Pitkään olen kuunnellut eri henkilöiltä ja tahoilta rasistisyytöksiä pelkästään puoluekantani vuoksi. Olen jättänyt moiset huutelijat omaan arvoonsa. Valitettavasti Husu Husseinin rasistisyytös kaikkia perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään kohtaan sai aikaan muutaman illan harkinnan ja sen pohjalta tutkintapyynnön poliisille. Joukkokannetta ei voi syytöksen pohjalta nostaa, mutta yksityishenkilönä sen voin tehdä. Hussein näyttäköön toteen syytöksensä, jos siihen todisteita löytää.

Tutkintapyyntöä en tehnyt siksi, että Husu Hussein on ulkomaalaistaustainen ja somali. Syytöksen esittäjä olisi voinut olla puhtaasti suomalaista syntyperää tai edustaa ihan mitä tahansa kansallisuutta. Husseinin syytös oli laaja-alainen hyökkäys yksittäisen ihmisen poliittista näkökulmaa vastaan.

Syytöksessä minua raivostutti se, että perussuomalaisissa ja meidän äänestäjissämme on paljon ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Husu Hussein leimasi myös heidät rasisteiksi samassa yhteydessä. Hussein oksensi sen suomalaisen sosiaaliturvan päälle, josta hän on aikoinaan päässyt tänne tullessaan nauttimaan. Koin myös, että ulkomaalaisia ystäviäni ja tuttaviani oli loukattu syytöksellä. Hussein tavallaan aliarvioi heidän arvostelukykyään minusta.

Poliisilla on varmasti paljon muutakin tekemistä kuin selvitellä Husseinin möläytyksiä. Kuitenkin asia vaatii perinpohjaista selvittelyä, koska Suomessa on viime aikoina asettauduttu voimakkaasti rasismia vastaan. Se on mielestäni erittäin hyvä asia, mutta on myös kitkettävä suomalaisiin kohdistuva rasismi, jota Husseinin hyökkäys oli.

Aion katsoa Husseinin syytöksen loppuun asti. Se on minun velvollisuuteni puoluekantaani ja äänestäjiäni kohtaan.

Avainsanat: rasismi, ulkomaalaisuus, oikeus


Kommentit

22.7.2019 13.51  Ismo kuronen

Loistavaa! Samalla nähdään se onko nykysuomessa kaikille laki sama. Luulen kyllä että viimeistään syyttäjä tekee syyttämättä jättämis päätöksen. Laki ei ole sama kaikille tässä maassa.

22.7.2019 14.21  Seija Pajatie

Hyvä Maiju! Olen hengessä mukana.

22.7.2019 14.59  Jukka

Taitaa husu olla itse rasisti, helppo kääntää katseet
Pois Itsestään.
Rasisti syyttely on kokonaisuudessaan naurettavaa.
Sana on menettänyt merkityksensä

22.7.2019 16.27  Enrique Tessieri

Hei! En tienyt, että Perussuomalaisia ovat kansaryhmä. :-)

22.7.2019 16.31  Jaana Nordström

Hyvä Meiju. Vihapuhetta on myös Hussein puhe, ja siitä täytyy miestä rankaista.
Mukana ollaan, tulee mitä tulee👍👍

22.7.2019 16.32  Arto

"Husu Hussein: Kaikki Persut ja niiden äänestäjät/kannattajat ovat rasisteja"

Jos tuo pitää todistetusti paikkansa, niin ilmoitus poliisille
menee vaikka Käräjäoikeus/Hovioikeus/Korkeinoikeus

Jos oikeuslaitos toimiin loogisesti ja ilman poliittisia poinostuksia, niin varmuudella on tultava riittävän kova tuomio

- muista myös DEMLA, jne, hARJA tALONEN

Tuntuva tuomio pitää tulla.

Vertaa esim
tapaukset J. Halla-Aho,T. Hakkarainen

Loppuun asti tuo pitää ehdottomasti katsoa
--
FB:stä löydät

22.7.2019 17.20  Enrique Tessieri

Tässä vähän iltalukemista.

http://www.migranttales.net/thank-you-abdirahim-husu-hussein-for-exposing-white-finnish-fragility/

22.7.2019 18.01  Tapsa

Hienoa duunia!

23.7.2019 10.49  Toni T.

Missä se persujen usein peräänkuuluttama sananvapaus nyt on? Jussi Halla-aho sanoi juuri hiljattain, että on voitava sanoa mielipiteitä vaikka ne loukkaisivat jotakuta. Hyvin valikoiva ja mutkikas tuntuu olevan tämä PS:n kanta saanvapauteen.

23.7.2019 11.49  jaakko jokinen

ilmiannetaan sen husun FB-INSTA jne sivut vihapuheesta

23.7.2019 13.04  Timo

Li Andersson sanoi vaali haastattelussa "emme rupea Natsien ja Rasistien kanssa yhteistyöhön Hallituksessa" viittasi perussuomalaisten.
Tein tutkinta pyynnön. Poliisin mukaan ei aihetta jatko toimille. Tässä tapauksessa tulee käymään samoin.
Laki ei ole suomessa sama kaikille, se vaan on fakta.

23.7.2019 16.29  Laura

"Hyvin käyttökelpoinen määritelmä rasismille on, että rasismi on henkilön tai ihmisryhmän syrjintää tiettyjen ominaisuuksien perusteella, joita ovat rotuun, etnisyyteen, alkuperään ja kulttuuriin perustuva syrjintä."
Em. määritelmä tekee Abdirahim "Husu" Husseinin väitteestä aikalailla epäkelvon. Ei kannata heilutella noin holtittomasti rasistikorttia, koska PS:en äänestäjät eivät ole homogeeninen joukkio valkoisen vallan etua ajavia ihmisiä. Itse asiassa tuskinpa kaikki äänestäjät ovat täysin samanmielisiä äänestämänsä puolueen linjauksista oli tuo puolue sitten SDP, KOK tai PS.

23.7.2019 20.18  Jari

Hyvä että asiaa hoidetaan
Nyt oikeuden pitää ratkaista ovatko kaikki Ps kannattajat yms. Rasisteja ja JOS EIVÄT OLE, pitää sitä syyttävä taho tuomita.
Minulle voi lähettää Ps. jäsenkirjan, liityn mielelläni oikeuksia puolustavaan ryhmään

24.7.2019 3.27  Polemikos

Hyvä Maiju! Kommentti on täällä pakollinen kenttä, niin että saan tämän kirjoituksen kommentit sähköpostiini. Husun ulostulot... Oh well...
Todennäköisesti ei tuomita mihinkään eikä mistään, koska polittinen korrektius koskee vain tiettyjä ihmisiä. Ne jotka sen ovat lanseeranneet ja pitävät sitä yllä myös määrittävät sen mitä se on ja keitä se koskee.

24.7.2019 9.41  Juha Matti

Vai että Perussuomalaiset ovat rakentaneet suomalaisen sosiaaliturvan?

24.7.2019 9.45  Hannu Koskinen

Hussein on käsittänyt asian tahallaan väärin, että vain ihonvärin mukaan osoitetaan rasismi. Tällainen "yksittäistapaus" harmittaa koska itselläni ja perheelläni on ulkomaisia tuttavia ja heidän lapsiaan on ollut perhepäivähoidossa meillä. Luulen yleisen ilmapiirin olevan siinä mallissa, että Husseini huseeraa vielä montavuotta meidän rahoilla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini