Odotettu lopputulos

Tiistai 6.8.2019 - Maiju Tapiolinna


Poliisi on tehnyt päätöksen olla tutkimatta Husu Husseinin twiittiä, jossa hän nimesi kaikki Perussuomalaiset ja heitä äänestäneet rasisteiksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että jatkossa kaikista puolueista voidaan sanoa vastaavasti ilman, että pitää pelätä joutuvansa syytteeseen. Vai voiko?

Tehdessäni rikosilmoituksen, tiesin ettei se tule johtamaan tutkintaan. Oli vain äärettömän mielenkiintoista saada virallinen vahvistus kaksoisstandardin olemassa ololle. Voittajan olisi ollut helppo hymyillä, jos poliisi olisi päättänyt aloittaa tutkinnan. Voittajan on nyt helppo hymyillä, kun poliisi on päättänyt jättää twiittauksen tutkimatta. Kas niin, pääsin odottamaani lopputulokseen, eikä valtion varoja juurikaan tuhlattu.

Sosiaalisessa mediassa riemuitseva joukko ei tunnu muistavan sitä, että tästä olisi mahdollista tehdä siviilikanne ja kukaan ei voi tietää, johtaisiko se tuomioon. Tämä nyt ei ole ollut missään vaiheessa tarkoituksenani, sillä työlläni ansaitsemillani rahoilla on parempaakin käyttöä kuin lihavoittaa lakimiesten lompakoita.

Huvittuneena olen myös seuraillut kommentointia sosiaalisessa mediassa. Erityisesti Uuden Suomen blogi toimii mainiona ”herjaa niin paljon kuin ehdit” alustana. Vetäkää nyt ihmiset välillä henkeä. Olette kiitettävästi pitäneet agendaani esillä ja arvostan sitä suuresti. Parempia mainostajia ei voi olla. Pääasia on, että puhetta riittää ja nimi on kirjoitettu oikein.

Suurella mielenkiinnolla odottelen, koska tulee kutsu poliisin kuultavaksi. Eräs blogisti väittää minun kiihottaneen kansaa ja on tekemässä rikosilmoitusta minusta. Kaikin mokomin, jos siltä tuntuu. Katsotaan sitten, jättääkö poliisi tutkimatta vai lähdetäänkö käräjille.

Kaikki tuntee apinan, mutta apina ei ketään! Syvällisempää merkitystä sanonnalle kannattaa pohtia. Erityisesti sitä, onko apina ja kaikki sellainen ryhmä, joka nauttii kiihottamisrikossäännöksen tarjoamaa suojaa? Onko apina tunnistettavissa tai voidaanko kaikista osoittaa apina.


Kommentit

7.8.2019 18.01  Mikko

Heippa!
Sivistätkö minua ja ehkä jotakuta muuta, että miten "tästä olisi mahdollista tehdä siviilikanne" niin mitä tuo tarkoittaa?
Kiitos etukäteen!

8.8.2019 18.02  Jouko Aaltonen

Olen erittäin kiitollinen siitä,että olet ja uskallat olla rehellisesti sitä mieltä,mitä suurin osa SUOMALAISISTA oikeasti ovat.Ei voi olla enempää vääryyttä kuin se,ettei syntyperäiset suomalaiset saa arvostella sitä,että valtion hyvää hyvyyttään tänne otetut "vieraslajit" alkavat pyrkimään siihen,että myös tämä maa,joka on kovilla uhrauksilla taisteltu tähän pisteeseen,jossa moni maa sitä kadehtii olisi pikku hiljaa samanlainen kuin heidän alkuperäinen kotimaansa.Eikö olisi ainoa oikea ratkaisu se,että he palaisivat rakentamaan ja taistelamaan oman maansa mieleiseensä kuosiin.Kiitos siitä,että olet TOSI SUOMALAINEN.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini