Perussuomalainen eduskunta

Perjantai 11.9.2015 klo 9:32 - Maiju Tapiolinna

Viime päivien uutisoinnin perusteella Suomen hallituksessa on 14 perussuomalaista ministeriä ja eduskunnassa on 200 perussuomalaista kansanedustajaa. Melkoinen jytky!

Hallituksen syntisäkin rooli on pudonnut perussuomalaisten niskaan, no luonnollisesti syystä, ettei eduskuntaan viime vaaleissa tullut valituksi kuin perussuomalaisia.

Ottamatta nyt kantaa hallituksen tekemiin päätöksiin, jotka kirskuvat edelleen takahampaissani, ei näiden päätösten takana ole pelkästään perussuomalaiset. Ei pelkästään Perussuomalaisten ovi käy ulos. Samassa tahdissa läpättää myös Keskustan ja Kokoomuksen ovi, mutta kahden viimeksi mainitun kohdalla media ei saisi lehteään myydyksi. Perussuomalaiset myy, väitteen perusteella milloin mitäkin.

Rapatessa roiskuu, olemme hallituspuolue, emme tee päätöksiä yksin ja se näkyy piikkeinä kannatuksessa. Oppositiosta on helppo huudella, sen me myös tiedämme. Ovi käy myös sisään ja uusia jäseniä tulee.

Valitettavaa on, että muutamia pitkän linjan perussuomalaisia on lähtenyt riveistämme. En usko, että hallituksen viime päivien tekemät päätökset ovat olleet ainoa syy lähtöpäätökseen ja toivoisin muilta eroa harkitsevilta malttia. Ikävät päätökset kuuluvat politiikkaan, hallituksen tekeleitä selittelee kenttäväki toreilla, mutta niinhän se on ollut aina.

Jos asiakas ostaa pilaantuneen kalan kaupasta, niin kassan vika se viime kädessä on. Hallitus on nyt kalatiski, leikkaukset pilaavat elintarvikkeen ja me perussuomalaiset olemme kaupan kassa, jolle asiakkaat purkavat ensimmäisen pettymyksensä epäonnistuneesta illallisesta.

Olimme mukana myös yli odotusten onnistuneella aterialla.  Kalatiski pullisteli pyyntituoretta saalista, eikä ovi käynyt kuin sisälle.

Vaalivoiton hetkellä riemuittiin, nyt kannetaan vastuuta. Ei ole olemassa puoluetta, jossa päivästä toiseen kilistellään maljoja. Nyt vaaditaan jaksamista. On hetkiä, jolloin ei ole kivaa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: #sipilänhallitus #leikkaukset #perussuomalaiset