Loppusuora häämöttää

Keskiviikko 15.4.2015 klo 9.42 - Maiju Tapiolinna


Nyt alkaa olla rento meininki ja rauhallinen olo. Vaaleihin on enää neljä yötä ja kaikki se, mikä budjetillani on ollut tehtävissä, on tehty. En ole saanut suuria yritystukia, ulkomainoksiin on käytetty kierrätysvaneria ja vaalimainonta on hoidettu jalkatyönä upean tukiryhmäni toimesta. Nyt tarvitaan vielä rohkeita äänestäjiä, jotka uskaltavat nostaa uuden ja tuntemattoman kasvon eduskuntaan.

Eilen eräs herrasmies totesi, että aina olen äänestänyt Jussi Niinistöä, mutta nyt äänestän sinua, koska Jussi pääsee kuitenkin läpi, mutta sinä tarvitset ääniä, jotta saamme myös sinut eduskuntaan. Näinhän se menee, jos tarkkoja ollaan ja uusia kasvoja halutaan ajamaan eduskuntaan kansalaisten asiaa.

Toivotan kaikille PS-ehdokkaille erinomaista vaalimenestystä ja jännitän sunnuntai-iltana kaikkien puolesta.

Avainsanat: #eduskuntavaalit


Kommentit

18.4.2015 16.43  P.R

Tässä viime hetkillä vielä ehdokasta etsin ja löysin tuolta Eläinpolitiikka.fi sivulta sinut. Persuthan ei tunnetusti ole kovin eläin/luonto ystävällisiä mutta muuten olisi minulle sopiva puolue. Uskaltaisitko nousta puolueen sisällä eläin asioissa puoluettasi vastaan? Eläinsuojelulakihan tulee kai käsittelyyn ensi kaudella. Itse koen luonnon ja eläimet tärkeiksi mutta en haluaisi vihreitä vain sen takia äänestää.

18.4.2015 18.25  Maiju

Eläimet ja eläinten oikeudet ovat minulle tärkeitä. Itselläni on useita koiria ja lapsuudenkodissani on aina ollut eläimiä. En epäröi puolustaa eläinten oikeuksia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini