Puuttuva juuri korvataan titaanilla

Lauantai 2.9.2017 klo 0:10


Viikonlopun paikallislehdessä oli mainio pilakuva Nurmijärven Perussuomalaisten viime aikojen tapahtumista. Artisti oli kerrassaan taidokkaasti yhdistänyt sisäilmaongelmien vuoksi suljetun hammashoitolan ja Nurmijärven Perussuomalaisten valtuustoryhmästä omaan valtuustoryhmäänsä lähteneet kaksi valtuutettua sekä minut valtuustoryhmän puheenjohtajana. Arvon piirtäjälle on aivan pakko nostaa peruukkia, sillä hänellä on tilannekomiikka hallussaan.

Olen pari kertaa elämässäni joutunut käymään särkypäivystyksessä hammaskivun vuoksi. Ensimmäisellä kerralla selvittiin juurihoidolla, mutta toinen kierros vaatikin hampaanpoiston. Taitava hammaslääkäri hoiti kaluston kuntoon ilman suurempaa tuskaa.

Viime puoluekokous oli kuin särkypäivystys. Toisilla kipu yltyi niin kovaksi, ettei tehokkaasta hammashoidosta huolimatta hammasta voitu pelastaa. Oli myös niitä, jotka  juurihoidon jälkeen saivat säilytettyä  hampaansa. Tähän väkeen mahtui myös niitä, jotka eivät peruuttaneet varattua aikaa ja jäivät saapumatta vastaanotolle. Päätöksiin voi vaikuttaa vain äänestämällä ja se vaatii läsnäoloa puoluekokouksessa.

Hammaskivusta saatiin esimakua uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa. Lomamatkalleni kuulin kummallisia huhuja, jotka sitten eskaloituivat ennen paluutani. Valtuustoryhmämme oli kutistunut neljään kuuden sijasta. Hammassärky oli yltynyt  ja hampaanpoisto oli ollut ainoa vaihtoeto. Kuka sitten lienee ollut hammaslääkärinä, jäi hieman avoimeksi. Valelääkärit yleensä poimivat kermat kakun päältä puuduttamatta.

Nykyään hammashoito on kehittynyttä, eikä turhista koloista hammasrivistössä tarvitse kärsiä. Hammasimplantti on puuttuva juuri , joka korvataan titaanilla. Näin se on Nurmijärven Perussuomalaisillakin. Vanhan hampaan tilalle tulee uusi ja kaunis hammas, joka ei pienistä halkeile.

pilakuva.jpg

Avainsanat: #nurmijärven perussuomalaiset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini