Lupiinilehto

Torstai 20.6.2024 klo 17.06


Melkoista puukkohippailua ollut viime aikoina Suomessa. Turhia uhreja, elettyjä elämiä ja menetettyjä tulevaisuuksia. Tekoihin ovat syyllistyneet niin kantasuomalaiset kuin maahanmuuttajatkin. En näet tartu tässä pelkkiin Oulun puukotuksiin, vaan väkivallantekoihin kautta linjan.

Koulusurmien suunnittelut, puolison tappamiset mustasukkaisuuden vuoksi ja sairaaloiset vihamielisyydet ulkomaalaistaustaisia kohden ovat räjähtäneet silmille. Kyse ei ole pelkästään Ruotsin-mallista, vaan ongelmat kytevät paljon syvemmällä.

Kun puhumme kunniamurhista, emme voi ummistaa silmiämme sille, että Suomessa on myös puolisoita päästelty hengiltä mustasukkaisuuden vuoksi. Tekijöinä ihan kantasuomalaiset. Esimerkkejä näistä löytyy runsaasti. Vaimoja on löytynyt muurattuna takkaan ja lattioiden alle. On myös muutama mieskin kokenut saman kohtalon.

Elämme yhteiskunnassa, jossa väestö koostuu Suomessa syntyneistä ja Suomeen muuttaneista. Vääjäämättömästi tapahtuu yhteentörmäyksiä. Kaikki rikokset eivät ole jengirikollisuutta, vaan sekaan sopii myös kantasuomalaisia puukonheiluttajia sekä puhdasta kahinointia kulttuurien törmätessä.

En tiedä, voiko helteistä ilmamassaa syyttää kaikesta. Syyt ovat syvällä. Meillä on runsaasti työttömyyttä, päihdeongelmaisia ja mielenterveyshäiriöistä kärsiviä, jotka eivät saa apua tai edes osaa hakea sitä. Raha ei riitä.

Väkivaltarikokset ovat epäonnistumisen merkki yhteiskunnallisesti tai yksilöllisesti. Jokaisen rikoksen takana on ihmistragedia, uhri ja tekijä. Kouluampumiset, tekemättä jätetyt, pahuutta, pahaa oloa, yksinäisyyttä ja pieleen menneitä parisuhteita.

On säälittävää tituleerata ulkomaalaistaustaisia vertaamalla lupiineihin. Olen usein kysynyt, siivoaako kantasuomalainen assan vessat?  Väitän, että suurin osa paskaduuneissa olevia, ovat työn perässä maahan muuttaneita. Kantasuomalaisen kyllä kelpaa vetää kebabbia ja pitsaa huuleen, eikä aasialainenkaan ruoka ota yhtään vastaan. Puhun tässä nimenomaan heistä, jotka tekevät täällä työnsä, eivätkä loisi tai vedätä naisia avioliitoilla. Näitäkin on, ikävä kyllä!

Meidän on integroiduttava vallitsevaan yhteiskuntaan. Emme voi elää pelkästään ulkomaalaisia vihaamalla. Tulevaisuudessa suurin osa hoitotyöntekijöistä tulee olemaan ulkomaalaistaustaisia. Keskitytään opettamaan heille kieli ja ottamaan heidät asiallisesti vastaan. Väestönkasvumme hiipuessa maahanmuuto on voimavaramme.

Hyvää Juhannusta! Varoen vesillä laineita liplattaen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini